UPM Pamer Penemuan - Pameran sejak 1997 langkah proaktif perkenal pelbagai penyelidikan baru - Harian Metro, Ruhaiza Rusmin (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) mensasarkan matlamat untuk mengembangkan lagi potensi dan kewibawaan penyelidiknya menerusi pelbagai penemuan baru.