UPM Tubuh 12 Pusat Penyelidikan Fakulti - Berita Harian, Khairina Yasin (2008)
Dua bekas Pusat Kecemerlangan Penyelidikan Fakulti ditubuhkan Universiti Putra Malaysia (UPM) yang akan memfokuskan kegiatan penyelidikan dalam pelbagai kluster.