UPM johan Festival Teater peringkat universiti awam MAKUM 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2015)
MELAKA, 13 Dis – Buat julung kalinya, Kelab Teater Sejagat PENTAS, Universiti Putra Malaysia (UPM) dinobatkan sebagai johan keseluruhan dalam pertandingan Festival Teater MAKUM 2015.