ICT Pemacu Pertanian Moden - Mingguan Malaysia, Laupa Junus (2008)
Harapan Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi supaya teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) diaplikasi dalam pertanian bukan suatu yang jauh daripada jangkauan.