ICT Pemangkin Kemajuan Negara - Mingguan Utusan, Au Yeong How (2008)
SEJAK negara kita mencapai kemerdekaan teknologi maklumat (IT) terus berkembang pesat sehingga membolehkan kita hidup dalam dunia tanpa sempadan.