Kosmo Varsiti Futsal Bentuk Pelajar Cemerlang - Mingguan Malaysia, (2008)
Penganjuran kejohanan Kosmo Varsiti Futsal 2008 bertepatan dengan hasrat Kementerian Pengajian Tinggi untuk membentuk lebih ramai pelajar universiti yang cemerlang dalam semua bidang.