Modal Ihsan Jadi Keutamaan - Utusan Malaysia, (2008)
PELABURAN dalam pembangunan modal insan terus diutamakan untuk membolehkan negara beralih ke rantaian nilai lebih tinggi dan membangunkan ekonomi berasaskan pengetahuan.