57 pelajar UPM anjur Program Siswa@Kampung 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2015)
HULU SELANGOR, 4 Dis – Seramai 57 pelajar Kursus Bakti Siswa (QKK2101), Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP) Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan Program Siswa@Kampung 2015 di Kampung Fajar, Felda Sungai Tengi Selatan, Kuala Kubu Bharu, Selangor.