164 pelajar mobiliti UPM diraikan dalam majlis ‘Farewell High Tea Ceremony’ - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG - Seramai 164 pelajar mobiliti antarabangsa, Universiti Putra Malaysia (UPM) diraikan dalam majlis ‘Farewell High Tea Ceremony’ yang dianjurkan oleh Bahagian Antarabangsa (IO) UPM baru-baru ini.