Dr. Paramasivam terima anugerah atas usaha promosi bahasa Tamil - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2015)
AFRIKA SELATAN – Prof. Madya Dr. M. Paramasivam dari Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima Sijil Penghargaan atas sumbangannya dalam memberi tunjuk ajar dan mempromosi Bahasa, Seni dan Budaya Tamil di Afrika Selatan.