Merubah Wajah Sektor Pertanian Menerusi Teknologi - Utusan Malaysia, Laupa Junus (2008)
PENGGUNAAN kaedah-kaedah atau cara menghasilkan produk atau sistem dalam sektor pertanian bermula sejak sekian lama tetapi hanya bersifat mudah dan tidak meluas.