Inovasi Baru Bungkus Buah - Utusan Malaysia, Khairunnisa Sulaiman (2008)
Perkembangan industri pertanian yang semakin rancak sekarang banyak didorong oleh penglibatan semakin ramai pihak dan memerlukan banyak input memandangkan permintaannya semakin tinggi.