Prof. Datin Paduka Khatijah terima Anugerah Merdeka 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)

(untitled)
KUALA LUMPUR, 11 Dis – Dekan Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul, Universiti Putra Malaysia (UPM) Profesor Datin Paduka Dr. Khatijah Mohamad Yusoff dinobatkan sebagai salah seorang daripada enam individu cemerlang negara yang menerima Anugerah Merdeka 2015.