UPM anjur ICCI 2015 bincang penambahbaikan tanaman melalui teknologi baharu - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 2 Dis – Institut Pertanian Tropika, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Fakulti Pertanian telah menganjurkan Persidangan Antarabangsa Penambahbaikan Tanaman (ICCI 2015) bagi aktiviti pemuliharaan dan penggunaan lestari hasil tanaman.