Evolusi Sektor Perikanan Tempatan - Utusan Malaysia, Laupa Junus (2008)
JABATAN Perikanan Malaysia antara jabatan yang mempunyai peranan penlmg dalam pembangunan pertanian di negara ini yang mengkhusus kepada sektor perikanan.