UPM anjur The Awesome Microbes Carnival untuk pupuk minat terhadap sains - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 19 Nov – Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul (BioTech) Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini menganjurkan The Awesome Microbes Carnival untuk menggalakkan pelajar sekolah dan orang awam supaya mengambil dan mempelajari bidang sains secara serius di universiti.