Pelajar UPM anjur Kembara Seni Eropah 2015 ke Kota London - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
LONDON – Pelajar Kolej Ke-10 dan Kolej Ke-11, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan program Kembara Seni Eropah bagi mempertingkatkan ilmu pementasan teater di Kota London, England baru-baru ini.