Inovasi PM-FLORA pindahkan 400 polibeg dari 8 jam kepada 10 minit - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 18 Nov - Kreativiti untuk mencipta inovasi bagi meningkatkan produktiviti dan menjimatkan masa, telah mencetuskan idea yang berjaya melahirkan alat yang memudahkan pemindahan polibeg anak pokok dari petak ke petak di tapak semaian.