Menggerakkan Agenda Pertanian Baru - Utusan Malaysia, (2008)
Malaysia semakin menyedari bahawa pertanian, sampai bila-bila pun amat penting dan tidak boleh dipinggirkan, apatah lagi sektor tersebut merupakan penyumbang utama sumber makanan negara.