UPM cemerlang, tempat ke-38 dunia ranking 'QS Top 50 Under 50' - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG – Universiti Putra Malaysia (UPM) menunjukkan pencapaian yang membanggakan apabila buat pertama kalinya disenaraikan pada kedudukan ke-38 dalam “QS Top 50 under 50” yang diumumkan oleh Quacquarelli Symonds (QS) baru-baru ini.