UPM perkenal 12 inovasi tarik rakan pengkomersilan industri di Sarawak - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
BINTULU, 18 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan 10 inovasi baharu yang berpotensi untuk pengkomersilan berkaitan pertanian, perhutanan dan alam sekitar hasil ciptaan penyelidik UPM.