Dr. Noor Aina terima Anugerah Penghargaan Akademik Bahasa Melayu 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
PULAU PINANG – Pensyarah Jabatan Bahasa Melayu, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Madya Dr. Noor Aina Dani menerima Anugerah Penghargaan Akademik Bahasa Melayu 2015 di Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini.