Serdang Angels kekalkan kejuaraan Kejohanan Ragbi Super 8 IPT - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 22 Nov - UPM (Universiti Putra Malaysia) Serdang Angels muncul juara Kejohanan Ragbi Super 8 Institusi Pengajian Tinggi (IPT) 2015, sekali gus mempertahankan kejuaraan yang dimenangi tahun lalu.