Empat Terima Biasiswa Litrak - Harian Metro, (2008)
Empat pelajar institut pengajian tinggi awam (IPTA) menerima anugerah biasiswa daripada syarikat konsesi lebuh raya Lingkaran TransKota Sdn Bhd (Litrak) semalam.