Celcom Taja Trofi Kejohanan Ragbi - Berita Harian (2008)
Celcom (Malaysia) Berhad sekali lagi menyumbang kepada pembangunan sukan tempatan dengan menaja trofi untuk Kejohanan Ragbi Tujuh Sebelah Merdeka Putrajaya yang akan berlangsung di sini pada Sabtu dan Ahad ini.