5 Peserta Akademi Sastera Berentap - Berita Harian, Nazmi Yaakub (2009)
Lima peserta Akademi Sastera bakal berentap mempertahankan kritikan sastera masing-masing daripada 'serangan' pengkritik profesional dan penonton pada pertandingan akhir di Dewan bahasa dan Pustaka (DBP),esok, bermula jam 8.30 pagi hingga 12.30 tengah hari.