Joanne Kejar Impian - Berita Harian, Nor Affizar Ibrahim (2008)
Bertubuh langsing dan tinggi lampai. Dengan bentuk tubuh seperti itu penampilannya memeang cukup menarik apatah lagi apabila mengenakan gaun malam yang membuatkan beliau tampak lebuh anggun, sekali gus cocok dengan karakter dan personaliti yang dibawanya.