Teknologi Pengurusan Pertanian Tepat - Utusan Malaysia, Laupa Junus (2008)
Pertanian tempatan semakin menerima anjakan baru dengan pengenalan teknologi tinggi yang semakin mendapat perhatian kumpulan sasar.