Majlis Pelancaran Produk Inovasi FSKTM UPM promosikan lapan produk inovasi - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG - Buat julung kalinya, Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan Majlis Pelancaran Produk Inovasi FSKTM UPM 2015 bagi mempromosikan lapan produk inovasi bertujuan membudayakan kreativiti di kalangan staf fakulti.