UPM Serdang Angels mahu kekalkan gelaran juara - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 9 Nov – Serdang Angels dari Universiti Putra Malaysia (UPM) yakin dapat mengekalkan gelaran dalam Kejohanan Ragbi Super 8, Institut Pengajian Tinggi (IPT) 2015 yang berlangsung pada 13 hingga 22 November.