Juara Tak Hirau Digelar Orang Pelik - Harian Metro, (2008)
Pemenang pertandingan akhir Pidato Kemerdekaan Institusi Pengajian Tinggi Malaysia 2008 Mohd Shamsul Salleh 22 pernah digelar orang pelik kerana sering bercakap sendirian ketika di asrama malah sewaktu berjalan menuju bilik kuliahnya.