Denda Lewat Bayar Yuran UPM Membebankan - Berita Harian, (2008)
Saya adalah pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM), ingin meminta pengurusan universiti terutamanya Bahagian Hal Ehwal Pelajar memberi perhatian terhadap masalah yang timbul membabitkan pelajar.