Keyakinan Uitm Makan Diri - Harian Metro (2008)
Universiti Teknologi mara (Uitm) menduduki tempat ketiga Kejohanan Futsal Antara Universiti Malaysia Ke-23 selepas tewas di separuh akhir kepada Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP) 4-3, baru-baru ini.