Semburan Racun Rumpai Automatik - Utusan Malaysia, Dr. Ir. wan Ishak Wan Ismail (2008)
TIDAK boleh dinafikan penggunaan hahan kimia dalam membasmikan rumpai dan serangga amat popular digunakan oleh petani dalam penjagaan tanaman.