Kata-kata ibu, ayah jadi azimat bakar semangat kejayaan OKU - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 2 Nov - Kecacatan tidak menghalang, malah dijadikan pembakar semangat untuk berjaya oleh dua pelajar Orang Kelainan Upaya (OKU) yang merupakan antara ribuan pelajar yang menerima ijazah pada Majlis Konvokesyen ke-39 Universiti Putra Malaysia (UPM), hari ini.