Pindaan AUKU Bukan Kosmetik - Utusan Malaysia, (2008)
Pindaan terhadap Akta Universiti dan Kolej Universiti (AUKU) yang akan dibahas di Parlimen untuk bacaan kali kedua, buka bersifat kosmetik semata-mata.