UPM - SIAZ Holding Berhad meterai MoU EPC jimat elektrik RM1.3 juta - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
KUALA LUMPUR, 10 Sept – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan SIAZ Holding Berhad menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) Kontrak Prestasi Tenaga (EPC) untuk menjimatkan kos tenaga elektrik sebanyak 30 peratus atau RM1.3 juta setahun.