Pindaan AUKU Bukan Kosmetik - Pelajar IPT tetap digalak aktif kegiatan sihat: Mohamed Khaled - Berita Harian, Abdul Razak Raaff (2008)
Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin menafikan dakwaan pindaan Akta Universiti 1971 (AUKU) hanya sekadar kosmetik dan masih mengongkong kebebasan pelajar.