Empat Ahli Lembaga Pengarah baru Unisei diumum - Utusan Malaysia, (2008)
Kerajaan negeri Selangor telah melantik empat Ahli Lembaga Pengarah Uhiversiti Industri Selangor (Unisel) yang baru berkuat kuasa 14 Ogos lalu.