Pastikan Tanaman Kenaf Menjadi Komoditi - Utusan Malaysia, Azman Anuar (2008)
Dalam perbahasan Rang Undang-Undang Lembaga Kenaf dan Tembakau Negara 2008 yang dibicarakan buat kali kedua padasidang Dewan Rakyat kelmarin, Ahli Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin menggesa kerajaan memastikan langkah menggantikan tanaman tembakau dengan kenaf, benar-benar dapat meningkatkan pendapatan para petani yang terlibat.