Siti Zanariah Pelajar Terbaik Kolej Risda - Harian Metro, Syarifah Dayana Syed Bakri (2008)
Minat mendalam terhadap bidang pertanian membakar semangat seorang graduan untuk menuntut ilmu dalam bidang itu sehingga berjaya merangkul Anugerah Pelajar Terbaik pada Majlis Konvokesyen Kolej Risda ketujuh, di sini, semalam.