Tak Percaya Khabar Duka - Harian Metro, Mohd Jamilul Anbia Md Denim & Hadzlihady Hassan (2008)
Seoran warga emas yang mulanya menyangka berita menyayat hati yang disampaikan kepadanya hanya gurauan akhirnya dengan berat hati terpaksa menerima khabar sedih mengenai kematian isteri dan dua anaknya dalam kemalangan di Meranti Jaya di sini, semalam.