Peluang Sertai Super Pitch - Berita Harian, Nurulhisham Abdul Latiff (2008)
Buat kali keenam Festival Filem & Video Pelajar Malaysia (FFVM6) kembali lagi dan kali ini acara yang dijadualkan berlangsung selama tiga hari bermula 8 Januari 2009 itu dianjurkan Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Bahagian Hal Ehwal Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (FINAS).