Wartawan, Jurugambar Utusan Terima Anugerah - Utusan Malaysia (2008)
Empat wartawan Utusan Malaysia menerima Anugerah Media Universiti Putra Malaysia (UPM) sempena majlis universiti itu bersama media yang berlangsung di sini baru-baru ini.