Jejak Rasul Ketengah Konsep Travelog Dialami Ibn Battutah - Berita Harian, (2008)
RIHLAH Ibn Battutah mengisahkan pengembaraan pengembara Arab yang terkenal pada abad ke-14 menjadi tema program dokumentari berbentuk ilmiah Jejak Rasul 14 yang bakal menemui penonton sepanjang Ramadan ini