PKNS Labur RM200 Juta Maju Bandar Baru Bangi - Harian Metro (2008)
Perbandaran Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) akan melabur RM200 juta bagi memajukan empat peratus lagi baki hartanah di Bandar Baru Bangi yang akan dibangunkan secara berperingkat dengan pelbagai kemudahan serta jenis kediaman.