30 Ekor Ular Mati Akibat Jangkitan Kuman - Utusan Malaysia, (2008)
Kematian 30 ekor ular pelbagai spesies di Taman Ular Sawa Negeri Sembilan dekat Ulu Bendol Kuala Pilah dikenal pasti berpunca daripada jangkitan kuman.