Ratu Cantik Tok Janggut - Utusan Malaysia, (2008)

(untitled)
Pengunjung ke Pameran Pertanian Hortikultur dan Agro Pelancongan Malaysia (MAHA) 2008 esok akan dapat menyaksikan pertandingan Ratu Cantik Tok Janggut di Tasik Ekspo Pertanian Malaysia (MAEPS) di sini.