Produk Nani Simbol Kejayaan Rozaini - Utusan Malaysia, Khairunnisa Sulaiman (2008)
Setelah berpenat lelah mencuba pelbagai jenis bentuk perniagaan setelah mengambil keputusan bersara awal, Rozaini Saleh, 53, cuba menjual makanan sejuk beku yang diambil daripada beberapa pembekal.