Dedikasi Untuk S. Othman Kelantan - Utusan Malaysia, aziz.itar@utusan.com.my (2008)
Tanggal 30 Julai lalu, dunia kesusasteraan Melayu kehilangan seorang lagi sasterawan Negara dan juga perjuang bahasa yang cukup disegani iaitu Dr. Syed Othman Syed Omar atau dikenali sebagai S. Othman Kelantan yang meninggal dunia pada usia 70 tahun.